Több mint 10 éves múlt

Ismerj meg bennünket

Kik vagyunk?

Toborzásra specializált szoftvercég vagyunk.

A HR Felhő egy több mint 10 éves fejlesztési múlttal rendelkező, toborzást és kiválasztást támogató szoftver.

Erősségünk, hogy az Ügyfelek igényeit meghallgatva olyan, funkcionálisan és megjelenésében is az igényekre szabott egyedi rendszereket biztosítunk Partnereink számára, amelyek maximálisan támogatják őket céljaik elérésében.

Ügyfeleink közt éppen ezért hazai KKV-k és nagyvállalatok, valamint számos jól ismert multinacionális cég is megtalálható.

Mit nyújtunk?

Jelöltkezelő rendszert és karrierportált egyben.

Szoftverünkkel színvonalas vállalati karrierportált üzemeltethetsz, amelyre percek alatt feltöltheted állásajánlataidat.

A pályázók a karrierportál felületen keresztül könnyedén pályázhatnak az álláshirdetéseidre, majd ezeket a jelentkezéseket pozíciókra leválogatva a jelöltkezelő felületen kapod meg és kezelheted.

A szoftver segítségével a pályázókat végig viheted a teljes vállalati kiválasztási folyamaton, beleértve annak minden lépését.

Hogyan működik?

Egyszerűen és gyorsan, mert ez a lényeg.

A pályázókat pillanatok alatt áttekintheted, értékelheted, és az értékelés elvégzésével automatikusan visszajelezhetsz a jelöltnek.

Az alkalmasnak tűnő pályázókat egy kattintással megoszthatod a kiválasztásban részt vevő vezetőkkel, akik pillanatok alatt dönthetnek és visszajelezhetnek neked, hogy tovább akarnak-e menni velük a kiválasztási folyamatban, vagy sem.

Végig viheted a teljes kiválasztást: interjúkat szervezhetsz, elutasíthatsz, ajánlatot adhatsz, stb. Mindezt akár tömeges műveletekkel is.

Amire büszkék vagyunk

Díjaink

2011-es indulásunk után 4 évvel, 2015 -ben Magyar Termék Nagydíjat nyertünk szoftverünkkel.

2016 és 2022 között minden évben elnyertük a Magyar Brands pályázat díjait is, két alkategóriában: kétszer lettünk az „Innovatív Márka” és négyszer lettünk a „Kiváló Üzleti Márka” díjazottai. Reméljük, sorozatunk 2023 -ban is folytatódik.

2018 -ban a Magyar Brands mellett az Érték és Minőség Nagydíjat is magunkénak tudhattuk.

Miért válassz bennünket?

Mert tudjuk, hogy a toborzás a cégek életében a fejlődés és növekedés stratégiai fontosságú eszköze, ezért fontos számunkra, hogy Te is úgy érezd, a HR Felhő a legalkalmasabb megoldás a mindennapi munkád támogatására.

Mert 50 fős kisvállalkozásoknak és több ezer fős hazai, valamint nemzetközi cégeknek is dolgozunk, ezért jól tudjuk, hogyan toboroz egy KKV, vagy, hogy mit követel meg egy nagyvállalat, így a Te igényeidre is lesznek megoldásaink.

Mert azzal együtt, hogy munkaidőt és költséget csökkentesz, valamint naprakész adatokat szolgáltathatsz velünk, magasabb szintre emelheted a vállalat munkáltatói márkáját és több pályázót vonzhatsz be, mint valaha.